Zadržaní na mieste činu, zo školy ukradli náradie

12.02.2007 Celý región

Zadržaní na mieste činu:\r\nPoverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Poprade obvinil z prečinu krádeže dvoch mladistvých Popradčanov (17r. a 16r. ) ...
Zadržaní na mieste činu:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Poprade obvinil z prečinu krádeže dvoch mladistvých Popradčanov (17r. a 16r. ) a jedného mladíka zo Spišského Bystrého (18r. ).

V sobotu v podvečerných hodinách sa všetci traja po vzájomnej dohode vlámali do jednej z popradských stredných škôl, ktorej sú aj žiakmi. V zadnej časti školy rozbili okno a dvaja znich vošli dnu a tretí dával vonku pozor. Vo vnútri vylomili tri úložné skrinky, z ktorých ukradli notebooky s príslušenstvom v celkovoej hodnote 150 000. - Sk. Ukradnuté veci si však dlho neužili, pretože ich pri pokuse újsť zadržala ešte na mieste policajná hliadka. Poškodením budovy vznikla škole škoda 1 000. - Sk.

Zo školy ukradli náradie:
Počas víkendu bola vykradnutá aj jedna základná škola v Bardejove. Doposiaľ neznámy páchateľ rozbil na škole okno, vošiel dnu a prešiel až do školskej dielne. Tu z kovovej skrine ukradol posuvné meradla, skrutkovače a let lampu. Celkovo vznikla základnej škole škoda 2 600. - Sk. Bardejovskí policajti zo skráteného vyšetrovania začali trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže.
 

Vyberte región

mark